Leuke bijbaan studenten HBO-V

Omschrijving

HEY student HBO-V!

Wil jij naast je studie ervaring op doen die aansluit bij je studierichting en lekker bijverdienen? Lees dan snel verder!


Jouw werkplek 

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor HBO-V studenten, zowel in de VVT als in het ziekenhuis. Op basis van jouw wensen en regio gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou. Je werkdag kan bestaan uit o.a. aan wondverzorging, injecteren, het uitvoeren van ADL handelingen en het delen van medicatie. 


Jouw werktijden

Concrete uren in verschillende diensten waar jij invloed op hebt :-)! Je kunt werken vanaf 8 uur per week. Lekker als bijbaan naast jouw studie!


Wat wij jou bieden 

  • Salaris vanaf € 12,- bruto per uur exclusief toeslagen;
  • Aanvullende gratis trainingen en kennis events m.b.t. jouw functie;
  • Werk wanneer het jou uitkomt: bij ons kan je zowel parttime als fulltime aan de slag;
  • Uitjes via Okeedo, zoals borrels, feesten en kennis events;
  • En nóg meer: 24 vakantiedagen, pensioenopbouw vanaf 26 weken werken, doorgroeimogelijkheden, gezellige collega’s, persoonlijke coaching en reiskostenvergoeding.

Jouw profiel

  • Je bent een student(e) HBO- V met een propedeuse op zak;
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Vereisten

Okeedo zorgt. Maar dan anders.

Okeedo is een detacheringsorganisatie binnen de zorgmarkt. Maar dan anders. Onze missie is de gezondheidszorg gezonder maken mét gelukkige mensen. Wij zien onze Okeedo'ers dus niet als een paar handjes aan bed, maar als zeer waardevolle en betekenisvolle collega’s. Wij investeren in onze mensen, nemen de tijd voor hen en zijn altijd een luisterend oor. Iedere Okeedo’er krijgt daarom ook een eigen contactpersoon bij wie je altijd terecht kan voor allerlei vragen, advies en begeleiding op maat.


Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!