Enthousiaste HBO-V Studenten (vanaf het 2e leerjaar)

Omschrijving


HEY enthousiaste HBO-V student(e)!

Zoek jij een bijbaan die goed aansluit bij je studie HBO-V en waar je lekker kunt verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw werkplek

Je gaat aan de slag voor een zelfstandige zorgorganisatie in regio Nijmegen. De zorg en dienstverlening van deze zorgorganisatie richt zich op mensen met; 

doofblindheid, revalidatie, beademing dan wel comazorg, dementie en somatische zorg. Daarnaast bieden zij highcare hospicezorg. Deze specifieke doelgroepen vragen om veel maatwerk. De professionals van deze zorgorganisatie krijgen hier ruimschoots de ruimte voor.


Jouw werkdag

Jij begint jouw ochtend met het doorlezen van de dossiers. Zo weet je precies welke bewoners speciale zorg of bepaalde medicatie nodig hebben. Je begint met het wassen en aankleden van mevrouw Pietersen. Föhnt haar haren en brengt haar vervolgens naar de gezamenlijke woonkamer, zodat ze kan ontbijten. Daarna loop je door naar meneer Janssen. Hij heeft een stoma die verschoond moet worden. Mag je dit zelf nog niet doen, dan helpt een ervaren collega je hier graag bij.

 

Als alle bewoners uit bed zijn, drink je samen met je collega’s en de bewoners een kop koffie in de woonkamer. Je helpt iemand die slikproblemen heeft, zodat hij ook kan genieten van een taartje. Daarna loop je de medicijnenronde en is het alweer tijd om te lunchen. ’s Middags staat er een potje bingo op het programma. En schrijf je de overdracht voor je collega’s die om 15:15 uur starten. Om 15:30 uur zit jouw dienst erop en zwaai je de bewoners en collega's gedag: tot morgenmiddag!


Jouw werktijden

Concrete uren in verschillende diensten waar jij invloed op hebt :-)! Je kunt werken vanaf 8 uur per week. Lekker als bijbaan naast jouw studie!

 

Wat wij jou bieden 

Wij waarderen onze mensen en dat voel je elke dag terug. Met een compliment, een glimlach van de bewoners en de beste arbeidsvoorwaarden; 

  • Salaris vanaf € 12,- bruto per uur exclusief toeslagen;
  • Aanvullende trainingen m.b.t. jouw functie;
  • Uitgebreid inwerkprogramma;
  • Werk wanneer het jou uitkomt: bij ons kan je zowel parttime als fulltime aan de slag;
  • Uitjes via Okeedo, zoals borrels en kennisevents;
  • En nóg meer: 24 vakantiedagen, pensioenopbouw vanaf 26 weken werken, doorgroeimogelijkheden, gezellige collega’s, persoonlijke coaching en reiskostenvergoeding.

Jouw profiel

  • Je bent een student(e) HBO- V met een propedeuse op zak;
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over de volgende competenties; empatisch vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, gemotiveerd, teamplayer en flexibel;
  • Je hebt affiniteit met de zorg voor ouderen.

Vereisten

Okeedo zorgt. Maar dan anders.

Okeedo is een detacheringsorganisatie binnen de zorgmarkt. Maar dan anders. Onze missie is de gezondheidszorg gezonder maken mét gelukkige mensen. Wij zien onze Okeedo'ers dus niet als een paar handjes aan bed, maar als zeer waardevolle en betekenisvolle collega’s. Wij investeren in onze mensen, nemen de tijd voor hen en zijn altijd een luisterend oor. Iedere Okeedo’er krijgt daarom ook een eigen contactpersoon bij wie je altijd terecht kan voor allerlei vragen, advies en begeleiding op maat.


Interesse? Reageer dan snel, wij kijken er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten!